CopenHot – bästa bastu-utsikten i Köpenhamn

Klirrande kallt i luften. Ångande värme från badtunnan och bastun. Var? Mitt i Köpenhamn med stadens kanske vackraste vyer; solnedgång över operahuset, Skuespilhuset och den danska kungafamiljens residens, Amalienborg. CopenHot. En out-of-this-world-upplevelse du inte vill missa.

New Nordic Wellness – att blanda vildmarksupplevelser med storstadspuls – är i det här fallet alldeles ovanligt lyckat, oavsett om du är här med barn, kompisgänget eller den nuvarande mannen i ditt liv. Badtunnorna är fyllda med vatten från Köpenhamns kanaler, som under många år har hållit badvattenkvalitet, och under tunnorna sprakar vedklabbarna i elden. Ta ett mer eller mindre vigt skutt ur badtunnan och svalka dig på solstolarna. Eller kanske du hellre gör bomben ner i hamnen? Fortsätt din CopenHot-upplevelse i panoramabastun, som verkligen gör skäl för namnet. Beställ nåt att dricka mellan varven och njut av utsikten. Eller varför inte boka ett Sailing Spa som tuffar runt genom kanalerna samtidigt som du badar badtunna?

Du kan välja att hyra din egen bastu eller Sailing Spa, eller komma hit på Hot Days, då man är flera som är här samtidigt. Oavsett vad du väljer – se till att komma hit sommar, vår, höst eller vinter – det är en av Köpenhamns coolaste heta upplevelser. Alla kategorier.

CopenHot:
Komma hit: Klart lättast att hoppa på en hamnbuss (991 eller 992) från Nyhavn till Reffen: https://copenhot.com/getting-there-and-away

Kombinera mera: Börja eller avsluta din CopenHot-upplevelse med rafflande god street food på Reffen (Copenhagen Street Food) eller Halvandet. Bara ett stenkast bort.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s