Miami – 24 timmar med barn

Hjälp – jag har bara 24 timmar i Miami…! Det är lugnt, här kommer de bästa tipsen för att uppleva så mycket det bara går med barnen i Miami.

Bo på South Beach

Bo på hotell på South Beach, så har ni nära till allt. Det behöver inte bli dyrt. Vi bodde på Marseilles Hotel som ligger på stranden, direkt vid Ocean Drive och kunde inte få nog av poolerna, stranden och stämningen! Och happy hour i baren varje kväll 🙂 Kommer helt klart tillbaka! Bara 5 minuter till fots härifrån ligger början på Ocean Drive, helt perfekt när man ska se en av världens mest berömda strandpromenader.

Och glöm inte att ta hotellfrukosten minst en dag – wow! Frukt, granola, French Toast, pannkakor… helt klart bland de bästa hotellfrukostarna på den här semestern! Oj, nu blev det många utropstecken på en gång. Måste försöka hitta ett annat sätt att uttrycka min entusiasm…

Kl 8: Vaknar barnen tidigt? Upp och hoppa och bada i poolen. Eller havet. Eller bägge.

Kl 10: Kubansk frukost på Havana 1957, på Ocean Drive. Ta deras Big Havana Breakfast – sååå god – och skåla in dagen med en Mimosa. Barnen kan få pannkakor och välja mellan mängder av olika juicer. Glöm inte att kubanskt kaffe brukar serveras med ett par rågade skedar socker i, så provsmaka innan du häller i mer 🙂

Kl 12. Flanera på Ocean Drive. Ta bilder på art deco-husen, spana in senaste modet, shoppa mängder av bling-bling – glöm inte att pruta – det lyckades vi med utan större svårigheter.

Kl 14. Wynwood Walls – häftigaste urban graffiti du kan föreställa dig. Här finns massor att titta på och prata om – inspirerande för både barn och vuxna.

Ta något att äta och dricka på Wynwood Marketplace – som på så många andra ställen i Miami finns här vibes och musik i massor.

Kl. 17. Paus på hotellet. Kanske ett eftermiddagsdopp i poolen?

Kl 19. Middag på Española Way – på den här gågatan finns en mängd olika restauranger att välja mellan – italienskt, spanskt, japanskt, mexikanskt och till och med amerikanskt…! Här är det gott om folk, gott om musik och gott om god mat. Om du vill ha en stillsam kväll bör du ta en omväg.

Everglades National Park

Hinns sannolikt inte med på 24 timmar, så kanske det får bli nästa gång? Annars får ni nog förlänga till 48 timmar 🙂

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s